Yaletown

Our client came to us wanting a complete renovation of her 1,200 sq ft apartment in Yaletown. We wanted to help elevate the inside of her space to match the unbeatable views. The use of a calming, neutral palette of whites, creams, black and oak brought the space as a whole into a more modern realm, and the neutral palette became the perfect backdrop for a lot of the client’s personal artifacts she has gathered from years of travel around the globe. The first order of business was opening up the solarium and converting it into a larger kitchen space, as the solarium wasn’t really used too much by our client. We put a little office desk and chair there instead. Next, we wanted to be sure to give the fireplace a facelift. Tonal, textural tile quieted the old fireplace down and brought in a softer essence to the living room area, even by leaving it in the exact same location. We paired it with a Samsung Frame TV, which doubles as a piece of art. Lastly, the primary bath originally had a small shower and a bathtub, but the client desired one larger shower space instead. We re-worked the layout by using the previous tub space for a large glass shower, and the small area where the shower used to be became a nook to display treasures, towels and keep laundry hidden in a custom-made cabinet.

LocationYaletown, VancouverSQ FT1,200Project TypeRenovation, Furniture + Decor PhotographerChristina FaminoffContractorCondoworks

Privacy Preference Center