Burnaby

We collaborated on this project with a previous client of ours! We had first renovated their condo and then they asked us to be involved with her new home build. The client is a developer and took on the construction himself. Millwork detailing was key in this house because of the expansive areas – we really needed to make sure to add layers of interest to fill the space. A double kitchen island, a special feature baking area, and a large display for the homeowner’s personal pottery collection were all must-haves for our client. Sofo Millwork was hired and did a fantastic job of bringing our vision to life. Most of the home centers around neutral tones, but the two girls’ bedrooms, ensuite bathrooms and their playroom got a big, fun splash of colour!

LocationBurnaby, BCSQ FT6,085Project TypeNew Construction, Furniture + Decor PhotographerChristina FaminoffContractorHomeowner

Privacy Preference Center