Wheelhouse

Before & After

This client came to us to do a re-fresh of their space, as previously it just felt very grey and lacked warmth and colour. We added black as an accent to break up the areas and added in pops of colour thereafter, but on one wall we added wood wall paneling to create a warmer atmosphere. We re-did the face of the bar and added shelving on one side to house glassware, liquor and decor. As this was a long-standing family business, we decided to showcase their family photos and story but adding a gallery wall to feature them! The family also had a prized, vintage birdcage collection, which we wanted to showcase and integrated into the space as part of the basket lighting in the main dining area. In the bathroom, we also added birdcage wallpaper as an ode to the family collection. Finally, we added textural lighting and plants to fill the ceilings.

LocationFalse Creek, VancouverSQ FT1,120Project TypeRenovation, Furniture + DécorPhotographerChristina FaminoffContractorCondoworks

Privacy Preference Center