Townhall Langley

We were asked to give this pub – that has been open for quite some time in Langley – a more modern refresh. It was originally very dark, with lots of black furniture and dark woods, that when paired with the low ceiling, made the whole space feel small and out-dated. To help brighten up the space and give it some life we added in greenery to the top portion of the wall – keeping it low maintenance but adding some instant freshness to the space. We also drew attention and interest to the floor but adding fun green, white and black patterned tile mixed with vinyl wood. We used the tile to define the bar space and the U-shaped booth areas. The bar location stayed where it was, but we added cove lighting to not drop the ceiling, and added a linear texture on the front of the bar in a beautiful wood finish. Personalized custom branding leads guests down to the bathrooms – where we refreshed them with new paint, pendant lights, mirrors and updated sinks. We also added a bright pattered mosaic floor in different colours for each washroom!

LocationLangley, BCSQ FT4,200Project TypeRenovation, Furniture + DécorPhotographerJanis NicolayContractorBlack Sails Contracting

Privacy Preference Center